از این موشن دیزاینرها الهام بگیرید

به موشن دیزاین علاقه دارید و می‌خواهید موشن دیزاینر شوید؟ به‌تازگی آموزش موشن گرافیک را تمام کرده‌اید و دلتان می‌خواهد تا پروژه بگیرید و هنر و خلاقیتتان را به همه نشان دهید؟ مدتی است به‌عنوان موشن دیزاینر کار می‌کنید اما در پروژه‌ی آخرتان به مشکل برخوردید و هیچ ایده‌ی خلاقانه‌ای به‌ ذهنتان نمی‌رسد؟

اگر هر یک از سؤالاتی که طرح شد، سؤال شما نیز است؛ مقاله‌ آموزشی درستی را برای خواندن انتخاب کردید. فکر می‌کنید پاسخ آن سؤالات چیست؟ ممکن است بگویید: استفاده از هوش مصنوعی. بله، یک راه این است که از ChatGPT بپرسید که برای یادگیری موشن گرافیک باید از کجا شروع کرد.

پاسخ دیگری هم وجود دارد: هر حرفه و تخصصی را می‌شود از متخصصان آن یاد گرفت. برای یادگیری موشن دیزاین یا برای ساختن پورتفولیو موشن دیزاین یا حتی برای ایده‌گرفتن برای ساخت یک موشن دیزاین باید به موشن دیزاینرهای معروف و حرفه‌ای جهان نگاه کرد. آن موشن دیزاینرها هستند که ترندها و جریان‌ها را در دنیای موشن گرافیک می‌سازند و استودیوهای موشن دیزاین و کارفرمایان آرزو دارند با آنان همکاری کنند.

موشن دیزاینرهای الهام‌بخش و جریان‌ساز را نمی‌شناسید؟ نگران نباشید. درادامه، با آن‌ها آشنا می‌شوید.

معروف‌ترین و الهام‌بخش‌ترین موشن دیزاینرهای جهان

قبل از معرفی موشن‌دیزاینرهای معروف ذکر چند نکته ضروری است. اول اینکه در ادامه، علاوه بر صحبت درباره‌ی موشن گرافیست‌های معروف و ترندساز، استودیوهای موشن دیزاین معروف در جهان را نیز معرفی می‌کنیم. دوم اینکه، شناختن و دنبال‌کردن موشن دیزاینرها فقط برای آگاهی از ترندها و الهام‌گرفتن از آن‌ها نیست. بسیاری از آن‌ها محتواهای آموزشی کاربردی و خوبی را تولید و در حساب‌‌هایشان در توییتر و اینستاگرام یا در وبسایت‌هایشان منتشر می‌کنند.

برای نمونه، یادگیری انواع کی‌فریم‌ها در موشن دیزاین کمی سخت است. محتواهای آموزشی خوبی درباره‌ی انواع کی‌فریم‌ها در اینترنت وجود دارد. اما هیچ‌چیز به اندازه‌ی یک ویدئو آموزشی نمی‌تواند برای یادگیری آن مبحث کمک‌کننده باشد. موشن دیزاینری به‌نام Ian Sansavera در کانال یوتیوبش در چندین ویدئو کار با انواع کی‌فریم‌ها را کاملا آموزش داده است. بنابراین، از موشن دیزاینرهایی که در ادامه معرفی می‌شوند، می‌توانید موشن گرافیک را در عمل یاد بگیرید.

قبل از نگاه‌کردن ویدئوهای آموزشی Ian Sansavera، «نقش و انواع کی‌فریم‌ها در موشن دیزاین» را حتما بخوانید. در این مقاله‌ آموزشی این مبحث، بسیار ساده و کاربردی آموزش داده شده است.

۱. Henrique Barone

هنریک بارون انیماتور و موشن گرافیست فریلنس است که در ونکوور کانادا زندگی می‌کند. در کارنامه‌ی کاری او مجموعه‌ای متنوع از موشن دیزاین‌ها و انیمیشن‌های گوناگون وجود دارد، از خلق حرکات بسیار تند و سریع گرفته تا خلق لحظات ظریف و آرام برای تبلیغات، موزیک ویدئوها، برنامه‌های تلویزیونی و کمپین‌های سوشال مدیا. او اول و قبل از هر چیز، هر فریم و احساساتی را که می‌تواند در بر بگیرد و نمایش دهد؛ درک می‌کند و می‌فهمد و بعد آن را می‌سازد. او کار خود را جان‌دادن به جهان تصویرسازی‌ها یا ایلاستریشن‌ها توصیف می‌کند.

حتما وبسایت Henrique Barone را ببینید. شگفت‌زده می‌شوید. مطمئن باشید که او یکی از متفاوت‌ترین و خلاق‌ترین موشن دیزاینرهایی است که با کارهایش آشنا می‌شوید.

معرفی موشن دیزاینرهای معروف Henrique Barone

۲. Ben Marriott

بن ماریوت، موشن دیزاینر اهل استرالیا است. او استاد ساختن موشن گرافیک‌های سرگرم‌کننده و جالب است. اگر تازه موشن دیزاین را یاد گرفتید و در آغاز راه هستید، از ویدئو‌های آموزشی او در یوتیوب مطالب زیادی یاد خواهید گرفت. همچنین، او بسیاری از طرح‌هایش را به همراه نکات آموزشی کوتاه در حساب اینستاگرامش به‌اشتراک می‌گذارد. او را دنبال کنید، پشیمان نمی‌شوید.

ben marriott youtube channel

۳. Saimen Lee

سایمن لی ایلاستریتور و موشن دیزاینر مالزیایی است. او استاد جان‌دادن به کاراکترهای بی‌جان یا کاراکتر موشن دیزاین است. او می‌تواند هر چیزی را به یک شخصیت تبدیل کند و به حرکت درآورد، یک قلب یا یک آووکادو یا حتی مغز انسان. اگر به کاراکتر موشن دیزاین علاقه دارید، اینستاگرام او را (madebysaimen) دنبال کنید.

madebysaimen

۴. Eva Cremers

او موشن دیزاینر نام‌های بزرگ است و با برندهای معروفی مانند Apple و Nike همکاری کرده است. او موشن دیزاینر و طراح سه‌بعدی است. طراحی‌ها و موشن گرافیک‌های او نوآورانه،‌ مدرن، رنگارنگ، درخشان و چشمگیرند. وبسایت Eva Cremers را باید دید. با دیدن کارهای او عاشق دنیای طراحی سه‌بعدی و موشن گرافیک‌های سه‌بعدی می‌شوید. بخشی در وبسایت او به‌نام the lab وجود دارد که در آن نمونه‌ها و طرح‌های آزمایشی او قرار گرفته است. دیدن طرح‌های این بخش بسیار آموزنده است.

evacremers.com

۵. Tony Babel

او دیزاینر، انیماتور و موشن گرافیست است. طرح‌ها و موشن گرافیک‌هایش الهام‌گرفته و یادآور کارتو‌های دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ میلادی است. به همین دلیل، می‌شود او را موشن دیزاینر نوستالژیک نامید. اگر به این علاقه‌مندید که در موشن دیزاین‌های خود حال‌وهوای گذشته را به بیننده منتقل کنید، tony.babel را در اینستاگرام دنبال کنید.

نمونه از موشن گرافیک های تونی بابل

۶. Pol Cuenk

او به معنای واقعی کلمه یک هنرمند است. فضای موشن دیزاین‌های او با دیگر موشن گرافیست‌هایی که تا به اینجا معرفی شدند، کاملا متفاوت است. او استاد طراحی سه‌بعدی، موشن گرافیست و انیماتور است. تخصص و تبحرش در ساختن موشن دیزاین‌های فراواقع‌گرایانه یا سوررئال (surreal) است. اگر نمونه‌های ویدئو موشن‌های او را در حساب اینستاگرامش (pol.cuenk) ببینید، از خلاقیت و نوع نگاه او پدیده‌ها و جهان اطرافش حیرت می‌کنید. تصویر زیر متعلق به یکی از معروف‌ترین کارهای او است. موشن گرافیکی که در آن ویروس‌ها پرتقال‌‌اند و واکسن چیزی نیست جز آب پرتقال!

نمونه موشن گرافیک Pol Cuenk

۷. Rosie Phillpot

رزی فیلپات انیماتور و تصویرگر فریلنس است که در بریتانیا زندگی می‌کند. رزی در ساختن انیمیشن‌های دوبعدی، موشن گرافیک و تصویرسازی دیجیتال تخصص دارد. او تا به امروز با طیف گسترده‌ای از مشتریان از برندهای جهانی (مانند مایکروسافت و IBM) گرفته تا آژانس‌های محلی و استارتاپ‌ها همکاری کرده است. تصویرسازی‌ها و موشن دیزاین‌های او بسیار شاد، رنگارنگ و خلاقانه‌اند.

Rosie Phillpot وبسایت

۸. استودیو موشن دیزاین Ordinary Folk

Ordinary Folk استودیو طراحی و ساخت انیمیشن و موشن گرافیک کانادایی است. این استودیو استعداد عجیبی در طراحی و ساخت انواع مختلف انیمیشن و موشن گرافیک دارد. این استودیو را در اینستاگرام حتما دنبال کنید، چون آگهی‌های استخدامشان را در حسابشان می‌گذارند.

 استودیو موشن دیزاین معروف ordinaryfolk

۹. استودیو موشن دیزاین Ditroit

استودیو طراحی محتوای بصری Ditroit در شهر میلان ایتالیا قرار دارد. این استودیو معروف است به طراحی و ساخت موشن دیزاین‌های بسیار تکنیکال و بسیار خلاقانه. آن استودیو خودش را راوی و تصویرساز برندها، محصولات و ایده‌ها می‌داند. برای استودیو Ditroit، مهم‌ترین بخش از فرآیند ساخت هر موشن دیزاین مرحله‌ی تحقیق و پژوهش است. چون هر موشن گرافیک زمینه و بافت خاص خود را دارد که تیم موشن دیزاین باید آن را در کار انعکاس دهد و با توجه به آن موشن دیزاین را بسازد. در آثاری که این استودیو خلق کرده است سادگی و نبوغ و نوآوری حرف اول را می‌زند. حتما به وبسایت Ditroit سر بزنید و پروژه‌های آن‌ها را به‌دقت بررسی کنید. برای هر پروژه خلاصه‌ی کوتاهی نوشته شده که بسیار آموزنده است.

ditroit.it

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

اگر به موشن دیزاین علاقه دارید، مهم نیست که رشته‌ی تحصیلی‌تان چیست، مهم نیست حتی اگر یک طراح محصول یا یک طراح سه‌بعدی هستید؛ مهم این است که دلتان می‌خواهد به المان‌ها و کاراکترهای بی‌جان جان و حرکت دهید. همین کافی است. هیچ‌وقت برای یادگیری موشن گرافیک دیر نیست.

دوره آموزش موشن دیزاین آکادمی آمانج را بگذرانید. تمام موضوعات و تکنیک‌هایی که برای طراحی و ساخت موشن گرافیک‌های دوبعدی و سه‌بعدی نیاز دارید، در این دوره آموزش داده می‌شود. همچنین، کار با ابزارها و نرم‌افزارهای لازم برای ساخت انواع موشن گرافیک‌ها (نرم‌افزار افتر افکت و بلندر) را در این دوره یاد می‌گیرید.

از همین حالا و حتی قبل از شروع آموزش، موشن دیزاینرهایی را که در این مقاله با آن‌ها آشنا شدید، دنبال کنید. چون هم در دوران یادگیری موشن دیزاین و هم زمانی که می‌خواهید اولین پروژه‌هایتان را بسازید، می‌توانید از آموزش‌ها و ایده‌های آن‌ها کمک بگیرید.

The post از این موشن دیزاینرها الهام بگیرید appeared first on آمانج آکادمی مرکز آموزش های برنامه نویسی ، دیجیتال مارکتینگ و دیزاین.

دیدگاهتان را بنویسید